Spelbutiker i Sverige där spel med stora vinster lämnats in

Ibland händer det att någon vinner en riktigt stor summa pengar, på allt från lotto till trav. Många köper idag sina kuponger i en spelbutik och detta gör att butiken i sin tur blir meddelade om att de har sålt en riktigt stor vinst – vilket även blir fördelaktigt för dem. Alla vill ju spela i en butik där du bevisligen har stor chans att vinna!

Lottorad

Ibland kan butiken sätta ihop olika lottorader och sälja andelar av dessa. Kompisgäng kan tillsammans gå ihop genom att lägga en viss summa vilket innebär att man blir flera som delar på vinsten. Detta hände nyligen i Kiruna, på Rosavita Kiosken, där ett arbetslag spelade och totalt vann över en miljon kronor. Vinsten per person hamnade på drygt 160 000 kronor och blir förmodligen en fotbollsresa, meddelar gänget.

Vinst med viss väntan

COOP i Höör sålde nyligen en trisslott där en kund skrapade fram tre tycken TV-rutor. Det innebär en vinst på minst 100 000 kronor. Exakt hur mycket det blir vet man dock inte än då det är en viss väntetid på att få komma och skrapa i TV. Har personen tur kan det bli upp till fem miljoner kronor, så det är garanterat en spännande väntan!

Roligt att spela tillsammans

Några butiker har större erfarenhet av att sälja storvinster än andra. Kiosken i Storebro är en av de som kan skryta med att ha sålt många stora vinster. Vad sägs om summan 134 miljoner kronor, som ett kompisgäng vann tillsammans? För den lilla kiosken var det ett personligt rekord, men även sett till statistik ligger denna vinst i topp bland butiker som säljer vinstlotter.Idag erbjuder spelsäljande butiker nästan alltid olika typer av andelar, fördelat över alla slags olika spel så som trav, lotto och så vidare. Visst är det alltid roligt att vinna stort själv, men om möjligheten finns att dela på glädjen bör du ta den. Att vinna stort är något du kanske bara gör en enda gång, och att få dela denna upplevelse med nära och kära är oslagbart!